6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Gönül köprüleri kuruldu

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu, Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında Samsun'a gelen öğrencilerin 41'ini ağırladı. 

Okul idaresi, öğretmen, veli ve öğrencilerin gösterdiği ilgiden son derece memnun olan misafir öğrenciler, çok anlamlı ve kalıcı dostluklar kurdu. Öğrencilere Samsun'un doğal güzellikleri ve tarihi yerlerinin tanıtılmasının yanı sıra, aile ortamı içerisinde bulunmaları sağlandı. Erzurum'dan gelen öğrenciler 2 gün boyunca unutamayacakları anılar yaşadıklarını, ailelerin kendileri ile çok ilgilendikleri ve yıkılmayacak köprüler kurduklarını belirterek, kendileri ile ilgilenen okul idaresine, öğretmenlere, velilere ve öğrencilere teşekkür etti. 

Okulun 6/ F sınıfı öğrencilerinden Ezgi Bartık'ın misafir öğrencilerle beraber yurtta kalmasına çok sevinen misafir öğrenciler, bunun çok anlamlı bir davranış olduğunu belirtti. Son gün okulda öğrencilere Okul Müdürü Hacı Ön tarafından çeşitli hediyeler verildi. Öğrencilerin 2 gün boyunca yaşadıklarını yazarak okulda bir anı defteri oluşturulduğu öğrenildi. Öğrenciler okuyup bir meslek sahibi olduklarında Samsun'da çalışmak istediklerini ifade ederek, kendileri ile ilgilenen aileleri Erzurum'a davet etti.

...
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2008 Cuma 12:19:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?