2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Gözler Samsunspor'da

Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, Kartalspor maçını kazanarak galibiyeti taraftara armağan etmek istediklerini söyledi.


Nuri Asan Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, Kayseri Erciyesspor maçında aldıkları 1 puanla lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, Kayseri Erciyesspor maçında ağır saha şartlarında futbolcuların iyi mücadele ettiğini söyledi. Köktaş, "Ummadığımız anda bir gol yiyerek sahadan mağlup da ayrılabilirdik. Çünkü şartlar golü kim atarsa o takımın kazanacağını gösteriyordu. Tam tersi de olabilirdi. Ama futbolcularımızın gösterdiği mücadeleyi ikinci yarı için olumlu
bir durum olarak görüyoruz. İkinci yarı hazırlıklarımız da bunu gösteriyor. Tesislerimizde ikinci yarının ilk antrenmanına başladık. İnşallah Kartalspor karşısında iyi oynayıp galip gelerek ilk yarının rövanşını almak istiyoruz. Çalışmalarımız bu doğrultuda. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız maçı kazanıp galibiyeti taraftarımıza hediye etmek istiyoruz. Taraftarımızı Kartalspor maçına bekliyoruz" diye konuştu.


Antalya kampında gösterdiği disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan Sefa Aksoy'un durumu ile ilgili soru üzerine Başkan Köktaş, "Samsunspor yönetiminin bu akşam yapacağı toplantıda hem kulübümüz çıkarları hem de futbolcumuzun geleceği için sağlıklı bir karar vereceğiz" dedi


Gazeteci Mehmet Yıldız'ın çıkardığı kitapla ilgili olarak ise Başkan Köktaş, Samsunspor'un tarihini anlatması ve kulübe hizmet etmesi nedeniyle yönetim olarak kitabın satışında destek olmak istediklerini, Kutlukent Belediyesi Düğün Salonu'nda 22 Ocak Perşembe günü saat 19.00'da kitabın tanıtımının yapılacağını ve bütün Samsunspor taraftarını geceye beklediklerini ifade etti.


Bu arada Samsunspor, bugün yaptığı antrenmanla Kartalspor maçının hazırlıklarına başladı. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan antrenmana kadro dışı bırakılan Sefa Aksoy dışında tüm futbolcular tam kadro olarak katıldı. Başkan Fuat Köktaş, Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ile saha içinde yaptığı görüşmede futbolcuların son durumlarıyla ilgili bilgi aldı. Yapılan çalışmada futbolcuların morallerinin iyi olduğu gözlendi.


Öte yandan, Samsunspor-Kartalspor maçının bilet fiyatları belli oldu. Karşılaşmanın biletleri, kale arkası tribünü 1 TL, maraton tribünü 3 TL ve kapalı tribünü 5 TL'den satışa sunuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 19:10:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?