6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Gül Bandırma Vapuru'nu gezdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak bastığı Tütün İskelesi ve Bandırma Vapuru'nu gezdi.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte Samsun'a gelen Hayrünnisa Gül, bir dizi ziyaret ve gezilerde bulundu.

Atatürk'ün Samsun'a ayak bastığı Tütün İskelesi ve Bandırma Vapuru Müze Gemisi'ni gezen Hayrünnisa Hanım'a, bayanlar sevgi gösterisinde bulundu. Hayrünnisa Gül'e, Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun eşi Ayşe Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın eşi Semiha Yılmaz, eşlik etti.


Bandırma Vapuru gemisi şeklinde dizayn edilen ve Büyük Önder ile 18 silah arkadaşının heykellerinin sergilendiği iskeleyi gezen Hayrünnisa Hanım, görevlilerden bilgi aldı ve kendisini görmeye gelen bayanlarla tek tek tokalaştı. Ardından, Bandırma Vapuru Müze Gemisi'ni gezen Hayrünnisa Gül'e, görevliler gemi hakkında bilgi verdi. Bandırma Vapuru'nda, Atatürk'ün odası, gemi mürettebatı ve Atatürk'ün eşyalarının bulunduğu bölümleri gezen Hayrünnisa Gül, daha sonra Ayşe Güzeloğlu ile birlikte gemi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 19:00:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet güç IP: 88.226.32.xxx Tarih : 25.10.2008 09:13:26

türban türban deniyor ülkemizin iki güzide başkan hanımları biri açık biri türbanlı nesi var ikiside mükemmel modern özgürlük demorsasi budur işte ikisinede buravo saygılr