6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Gümüşdağ dönemi sona erdi

Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ'ın istifa ettiğini belirterek, "İlkeli bir ayrılık olmadı" diye konuştu.


Hayrettin Gümüşdağ'ın bugün istifa ettiğini ve kendisinin de bu durumu şehir dışında öğrendiğini belirten Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, "Hayrettin Gümüşdağ sözleşmesini kendisi feshetti.

İlkeli bir ayrılık olmadı. Kendi kendine iş akdini feshetti ve gitti. Diyecek bir şey bulamıyorum. Samsunspor'a bir şey getirmedi. Bu durumun Samsunspor için hayırlı olacağı düşüncesindeyim. Şu an görüştüğümüz bir hoca yok. Yardımcıları hocalar takımı önümüzde hafta oynanacak olan maça hazırlıyor" dedi.


2. Başkan İsmail Türedi ise, teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ ile görüştüğünü, Samsunspor'un menfaati açısından bir kan değişikliğinin faydalı olacağını kendisine söylediğini ifade ederek, "Görüşme neticesinde Gümüşdağ istifasını sundu" diye konuştu. Gümüşdağ'ın eşyalarını alarak kulüpten ayrıldığını kaydeden Türedi, bugünden itibaren hoca arayışlarına başladıklarını sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 09:17:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?