6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Gümüşdağ'ın hedefi eski günler

Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, takımın eski günlerine dönmesi için yeniden bir yapılanma içerisine girdiklerini söyledi.

Kulüpteki yapılanma çalışmaları hakkında bilgi veren Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, koordineli ve sistemli bir şekilde çalışmaların sürdüğünü, takımın geleceğinden umutlu olduklarını kaydetti.

Samsunspor'un bütün takımlarının teknik yapılanması için göreve geldiklerini hatırlatan Gümüşdağ, "Bu konuda eğitimli insanlarız. Önemli oyuncular altyapıdan bu sene profesyonel yapıldı. Eksiklikler varsa onları gidereceğiz. Altyapısı olmayan takımın üst yapısı olmaz. Altyapıya büyük önem veriyoruz. Takımda her yönde planlı programlı, çalışma yapılarak daha kurumsal bir yapıya kavuşturulması için çalışıyoruz. Eski günlere dönmek için yeniden yapılanıyoruz" dedi.

Yeniden yükselişe geçmenin zaman isteyen konular olduğunu vurgulayan Gümüşdağ, şu aşamada takımdan büyük şeyler beklemenin doğru olmayacağını, özellikle genç oyuncuların zamana ihtiyacı olduğunu kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2008 Çarşamba 13:23:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat DAĞITICI IP: 88.248.122.xxx Tarih : 25.07.2008 16:10:12

ben 25 yaşında hasta bir samsun taraftarıyım ama samsunsporumuza destek tam anlamıyla yapılamıyo eğer gerekli destekleri sağlayabilirsek samsunsporumuz yani karadeniz fırtınası eski günlerine döner diye ümit ediyorum saygılaRIMLA .... istanbuldan 55 kavaklı geçlik