6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Gümüşhanelilerden plaketli teşekkür

Gazi Belediyesi Meclis Üyesi ve Gümüşhane İli Torul ve Kürtün İlçeleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Yücel Kudu, desteklerinden dolayı Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'a teşekkür plaketi verdi.

Başkan Süleyman Kaldırım, Gümüşhane İli Torul ve Kültür İlçeleri Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette Gümüşhaneliler ile sohbet eden Başkan Kaldırım, yaptıkları icraatlardan bahsetti.

Yaptıkları çalışmalarla Gazi beldesini önemli bir cazibe merkezi haline getirdiklerini belirten Kaldırım, “Sağlıktan eğitime, sosyal hayattan istihdama ve kentsel dönüşüme kadar ihtiyaç duyulan her alanda Gazi beldesini önemli bir yaşam merkezi haline getirdik. Rutin belediyecilik anlayışından kurtardığımız ve sosyal belediyecilik anlamında Gazi beldesinin bu hale gelmesi için çok çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Derneklerini ziyaret eden Başkan Kaldırım'a teşekkür ederek plaket takdim eden Dernek Başkanı Yücel Kudu, ziyarete katılan AK Parti Gazi Belde Başkanı İhsan Kurnaz, Gazi Belediyesi Meclis Üyesi Hikmet Yücebaş ve Özel Kalem Müdürü Mustafa Köksal'a da teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2008 Cumartesi 14:44:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?