4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Gürcülerden FBM'ye ziyaret

GÜRCÜLERDEN FBM'YE ZİYARET

Gürcistan'da yeni bir şube açan Samsun FBM Lazer Estetik Plastik Cerrahi Kliniği, Gürcülerin gönlünü şimdiden kazandı.

Estetik-Plastik ve Rekonstruktif Cerrahı Doç. Dr. Hayati Akbaş, merkezi Samsun'da bulunan FBM Lazer Estetik Plastik Cerrahi Kliniği'nin bir şubesini de Gürcistan'da açtı. Yaklaşık 2 ay önce girişimlerde bulunan ve resmi prosedürleri tamamlayan Doç. Dr. Hayata Akbaş, resmi açılışını nisan ayının 2. haftasında yapmayı planladıklarını belirtti.

Yeni şubenin açılması esnasında Gürcistan'da Gürcülerle yakın ilişki içerisinde bulunan Doç. Dr. Hayati Akbaş, Gürcülerin gönlünü kazanırken, bir festivale katılmak üzere Türkiye'ye gelen Gürcü yerel sanatçılar ve FBM Kliniği Gürcistan Şubesi'nde çalışanlardan oluşan yaklaşık 40 kişilik grup, Samsun FBM Lazer Estetik Plastik Cerrahi Kliniği'ni ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Doç. Dr. Hayati Akbaş'a sürpriz yaparak şarkı söyleyen ve mini bir dans gösterisi yapan yerel sanatçılar ve dansçılar, Akbaş'ı çok sevdiklerini söylediler. Gürcistan'dan gelen grup içerisinde bulunan Baro Başkanı Avukat Arçil Mamuladze, "Doç. Dr. Hayati Akbaş çok iyi bir arkadaş, birlikte çalışmaktan gurur duyuyorum" diye konuşurken, FBM Kliniği'nin Gürcistan Şubesi'nde çalışan Genel Cerrah Anzor Mikeladzed, "FBM Kliniği'nde çalışmak gurur verici" dedi.

GÜRCÜLERDEN FBM'YE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 10:15:04
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 10:19:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?