4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Gururlandıran nikah!

GURURLANDIRAN NİKAH

Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Seral Erdoğan ile dünya evine girdi.

Gazeteci Necdet Uzun, Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde yapılan nikah töreni ile evlendi.

Nikaha Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni, Fatih Öztürk, Birnur Şahinoğlu, MHP Samsun Milletvekili Osman Çakır, CHP Samsun Milletvekili Suat Binici, belediye başkanları, siyasiler ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Nikah töreninde çiftin nikahını Atakum Belediye Başkanı Metin Burma kıyarken, şahitliğini ise 1 bakan, 1 vali, 6 vekil ve 4 iş adamı toplam 12 kişi yaptı. Bakan Mustafa Demir, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Samsun Milletvekilleri Suat Kılıç, Ahmet Yeni, Fatih Öztürk, Birnur Şahinoğlu, Osman Çakır ve Suat Binici, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Necdet Uzun'un dayısı Yılmaz Kırmancı, halasının oğlu Şefik Yılmaz ve Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz'ın şahitlik yaptığı nikah töreninde konuşan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Hükümet ve parlamento burada. Hükümet ve parlamentonun onayladığı nikahı kıyıyorum. Sayın Uzun, yıllardır Samsun'a katkıda bulundu. Onun karşılığını da bugün görüyor. Gelin hanım da böyle bir nikahtan gurur duymuştur" dedi.

İktidar ve muhalefet milletvekillerinin bir araya geldiği nikahta, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, evlilik cüzdanını gelin Seral Uzun'a verdi.

GURURLANDIRAN NİKAH
GURURLANDIRAN NİKAH
GURURLANDIRAN NİKAH
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 16:37:01
Güncelleme :9 Ocak 2010 Cumartesi 23:32:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?