6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Haber turu...

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bir iş yerine giren hırsız, içinde cenaze yıkama aracına ait çizim ve resimlerin bulunduğu bilgisayarın içindeki hard diski sökerek çaldı.

Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle Sanayi Sitesi'nde bulunan Tamer Y.'ye ait iş yerinin demir korluluklarını kırarak içeri girdiği iddia edilen T.Y., masa üzerindeki 15 YTL bozuk para ile LCD ve bilgisayar monitörü ile kasasını yerinden söktü. Bilgisayar kasasının içindeki cenaze yıkama aracı resimleri ve çizimi yüklü hard diski sökerek çalan T.Y., olay sonrası kaçtı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

TRAFİK KAZASI: 6 YARALI

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Soğuksu Mahallesi'nde dün akşam saat 23.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, H.G.(31) idaresindeki 55 EZ 033 plakalı otomobil, U.Ş.'nin(37) kullandığı 55 BA 668 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, 55 EZ 033 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Kübra G.(1), Büşra G.(4), Hacer G.(33), Ayşe O.(51), Ümmihan İ.(33) ve Ayşe G.(33) yaralandı. Yaralılar, ambulansla Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

SİGARA VERME TARTIŞMASINDA BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADI

Samsun'da, 'sigara verme' tartışmasında bıçaklı saldırıya uğrayan bir genç göğsünden yaralanarak hastanelik oldu. Edinilen bilgiye göre, Unkapanı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, aralarında çıkan sigara verme tartışması sonucu E.T.'nin (18) bıçaklı saldırısına uğrayan M.Y.(19), göğsünden yaralandı. Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan M.Y., tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan E.T., Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2008 Pazartesi 11:57:50
Güncelleme :19 Mayıs 2008 Pazartesi 12:15:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?