2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Haberekxen.com 1 yaşaında

Haberexen.com Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çakır, Samsun'da kurumsal anlamda ilk olan Samsun'un anlık güncellenen internet gazetesi www.haberexen.com'un dün 1 yaşına girdiğini söyledi.


Birinci yılı doldururken birtakım değişikliklere de imza attıklarını belirten Mustafa Çakır, logo ile başlayan değişimin önümüzdeki haftalarda farklı projelerle süreceğini kaydetti. 10 Mart 2008 tarihinde yayın hayatına başlayan haberexen.com'un Samsun'a habercilikte yeni bir soluk getirdiğini belirten Mustafa Çakır, 10 Mart'ın Samsun'un kurumsal ve kendi haber merkeziyle gündem belirleyen özel haberlere imza atan ilk internet gazetesinin kuruluş yıl dönümü olduğunu vurguladı. "Bayide olmayan, elle tutulmayan bir gazeteye vücut vermek için emek verdik. Samsun'a örnek olmak, internet gazeteciliğinde öncü olmak için çalıştık.

Emeğimizin karşılığını da aldık" diyen Çakır, kısa sürede gündem belirleyen haberlere imza atarak okur sayısını da hızla artırdıklarına dikkat çekti. Samsunspor'un kendi sahasında ve deplasmanda oynadığı maçlarını canlı anlatımla aktaran ilk internet gazetesi olan haberexen.com'un her geçen gün büyüdüğünü ifade eden Çakır, "En önemlisi, bir yılda internet gazeteciliğinin Samsun'da yeni bir soluk ve anlayış olarak algılanmasını sağladık. Haberexen bugün bir yaşında.10 Mart 2008'den bugüne kadar; ses getiren doğru haberlere imza attık.

Yaptığımız haberler referans kabul edildi. Doğruyu yazmaktan geri durmadık. Muhataplarının hoşuna gidip gitmeyeceğini değil haberin doğruluğunu sorguladık. Duygularımızın bizi yönlendirmesine izin vermedik. İşte o nedenle en güncel haberleri her zaman ilk haberexen duyurdu. Bu değerlerle geride kalan bir yılı lider olarak tamamladık. Bugünün bize yüklediği sorumluluğu unutmayacağız" dedi.
Çakır, öncüsü oldukları internet gazeteciliğinde sadece liderliği korumak için değil, doğru haberi okuyuculara taşımak için çalışmaya devam edeceklerini belirttiği açıklamasında, okurlardan aldıkları gücü yine okurların haber alma hakkı için kullanacaklarına dair söz verdi.
 

İha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 19:40:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?