6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Hafta sonu asfalt mesaisi

Havaların iyi gitmesini fırsat bilen Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Toptepe, Karşıyaka ve Belediyeevleri mahallerinde asfalt dökümü, yama ve parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Toptepe Mahallesi'nde asfalt ekibini çalışmalarını yerinde gören Canik Belediye Başkanı Osman Genç, çalışmalar hakkında birim müdürlerinden bilgi aldı. Havaların iyi gitmesini fırsat bildiklerini belirten Başkan Genç, yama çalışmalarında günde 100 ton asfalt döktüklerini söyledi.

Başkan Genç, "Toptepe Mahallemizde yapılan planlamaya göre asfalt döküm çalışmalarımız sürüyor. Havaların iyi gitmesiyle bu mahallemizde ki asfalt döküm çalışmalarımızı bir önümüzdeki günlerde tamamlayacağız" dedi.

Beldede bir yandan asfalt döküm, bir yandan yama ve diğer yandan da parke döşeme çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Genç, "Karşıyaka Mahallemizde yama çalışmalarımız sürüyor. Belediyeevleri Mahallemizde de TEDAŞ'ın elektrik tellerini yeraltına aldığı sokaklarda parke döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Havaların güzel gitmesi işimize yaradı. Çalışmalarımız hiç bir aksama hızlı bir şekilde sürüyor" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2008 Pazar 22:05:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?