4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Hain saldırıya öfke seli

HAİN SALDIRIYA ÖFKE SELİ

Samsun'da terör örgütü tarafından düzenlenen saldırı sonucu hayatını kaybeden polisler için düzenlenen törenin ardından valilik önünde toplanan grup, sloganlar atarak Emniyet Müdürlüğü'ne yürüdü.

Valilik önünde düzenlenen törenin ardından toplan grup, ellerindeki Türk bayrakları ile sloganlar atarak yürüyüşe geçti. Muhtemel provokasyonun önüne geçmek için geniş çapta güvenlik önlemi alan polis, grup ile birlikte yürüdü. Samsun Emniyet Müdürlüğü önünde polislere başsağlığı dileyen gruba megafonla seslenen Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, "Bizim şimdi sizin yardımınıza ihtiyacımız var. Bizi rahat bırakırsanız, biz de işimize bakarsak, teröristlerin yakalanmaları için elimizden geleni yaparız. Şimdi biz sizinle mi uğraşacağız, acımızla mı uğraşacağız, işimizle mi uğraşacağız? Hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmamıştır, kalmayacaktır. Hainler eninde sonunda cezalarını bulacaklar. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Emniyet Müdürlüğü'nün önünden harekete geçen grup, İstiklal Caddesi üzerinden sloganlar atarak Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdükten sonra olaysız olarak dağıldı.

HAİN SALDIRIYA ÖFKE SELİ
HAİN SALDIRIYA ÖFKE SELİ
HAİN SALDIRIYA ÖFKE SELİ
HAİN SALDIRIYA ÖFKE SELİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2010 Pazar 13:06:04
Güncelleme :18 Nisan 2010 Pazar 13:25:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Engin Ay. IP: 212.201.18.xxx Tarih : 19.04.2010 12:48:48

Tepkimizi en sert sekilde verelim sevgili Samsunlular. Biz Ladik halki olarak üzerimize düseni yaptik ve yapmaya da fazlasi ile devam edecegiz. Siz de tepkinizi gösterin.