6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

'Hakaret etti, öldürdüm'

Samsun'da, para karşılığı cinsel ilişkiye girmek için anlaştığı Gürcistan uyruklu hayat kadınını 21 yerinden bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan şahıs, hayat kadınını kendisine hakaret ettiği için öldürdüğünü söyledi.

Olay, Ulugazi Mahallesi'nde bir evde 4 ay önce meydana gelmişti. Gürcistan uyruklu hayat kadını Ayşe Y.'nin (50) kaldığı evden duman çıkması üzerine vatandaşlar durumu itfaiye ve polise haber vermiş, olay yerine gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangını kısa sürede söndürmüştü. Olayda, Ayşe Y., 21 bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak bulunmuştu.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, katil zanlısı A.A.'yı (35) iki ay önce İstanbul'da yakalayıp Samsun'a getirdi. Tutuklanan A.A.'nın Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün yargılanmasına başlandı.

A.A., cinayeti kendisinin işlediğini itiraf ederek, polis ve savcıda verdiği ifadenin doğru olduğunu ileri sürdü. A.A., zaman zaman Ayşe Y.'nin evine gidip para karşılığı ilişkiye girdiğini belirterek "Olay günü telefonunu bir kez çaldırdım. Kendisini aradım ve parkta buluştuk. Sonra ilişkiye girmek için evine gittik. Burada alkolün etkisiyle tahrik olmadım. Ancak bana hakaret etti. Kendisiyle aramda tartışma çıktı. Boğuştuk bu sırada mutfaktan ekmek bıçağını alıp bıçakladım. Kaçarken onun telefonunu olayın şokuyla kendi telefonum zannedip aldım. Sonra bu telefonu 230 YTL'ye sattım. Ancak, evini ben yakmadım" dedi.

Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 17:57:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?