2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Haksız rekabet tepkisi

Demokratik Sol Parti (DSP) Atakum İlçe Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Emin Dinççağ, seçimlerde haksız rekabet yapılmasına tepki gösterdi.


Seçim süresince en çok haksız rekabetten şikayetçi olduğunu hatırlatan Dr. M. Emin Diççağ, "Bu seçim, en farklılıkların yaşandığı bir seçim. Bu seçimde her şey var, ancak yoksullar ve parasızlar yok. Bu seçimlerde abartı var. Çok para sarf ediliyor, israf var. Seçimlerde yoksulu ve fakiri konuşan yok. Kriz yaşayan bir Türkiye'de fakirlik ve yoksulluk konuşulmalı. Adaylar herkese işten söz ediyor. Ancak, projeler lafa dayalı bir projeler. Öyle bir somut bir şey konuşan yok. Seçim bürolarında, paranın hakim olduğu seçim dönemi yaşanıyor" dedi.


Seçimlerde yoksul halkın son sözü söyleyeceğine dikkat çeken Dr.M. Emin Dinççağ, şunları kaydetti: “Özellikle parası olmayanlar bu seçimden galip çıkacak. Gönülden çalışanlar bu seçimin galibi olacaklar. Onun için diyorum ki, DSP bu seçimlerin parlayan yıldızı olacak. 1999 seçimlerinde olduğu gibi başarı sağlayacak. Çok fazla politikada yıpranmamış dürüst isimlerle DSP bir ivme yakalayacak. Çok fazla büromuz yok, çok fazla afiş asıp, çok fazla gürültü yapamıyoruz. Ancak, biz insanların gönüllerine hitap ediyoruz. Bence bu ses, toplum vicdanında o gürültüden fazla ses yapacak. Hak ettiğimiz değeri bulacağız."


Dr. M. Emin Dinççağ, 29 Mart'ta Atakum ilçesinde galip gelerek, vatandaşa hizmet etmek için gayret göstereceklerini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 16:12:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?