4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Halk buluşmalarına devam...

100 GÜNDE DEVRİ İLKADIM

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, elini sıkmadığı kimse kalmayana dek halk buluşmalarını sürdüreceğini ifade etti.

İlkadım ilçesinin tüm cadde ve sokaklarını gezerek vatandaşlarla buluşan Başkan Necattin Demirtaş, haftanın her günü sokağa inerek vatandaşlarla kucaklaşıyor. Demirtaş’ın Kılıçdede Mahallesi’nin ardından başladığı mahalle gezilerinin ikinci durağı istasyon mahallesiydi. Mahalle Muhtarı Mustafa Eyüpoğlu, Başkan Yardımcıları Burhan Taş, Şenol Eni, Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç, Meclis Üyeleri Mehmet Kaya, Mustafa Umar, Sezai Onaran, Başkan Danışmanları Cabir Coşkundere, Yalçın Eğribel, Temizlik İşleri Müdürü Zeki Sarıibrahimoğlu ve Zabıta Müdürü Yunus Sandallı ile birlikte cadde ve sokakları gezen Başkan Demirtaş, “Elini sıkmadığım, tokalaşmadığım kimse kalmayacak” dedi.

Mali disiplini kontrol altına aldıktan sonra insan odaklı belediyecilik anlayışını güçlendiren Demirtaş, “Belediyeler insan oldukça vardır. Bizim amacımız da insana hizmet etmektir. Gayemiz, sınırlı imkanlarla halkımıza hizmetin en kalitelisini sunmaktır” diye konuştu.

Yoğun temponun yorgunluğu ile acıkan Başkan Necattin Demirtaş, bir fırının önünden geçerken açlığını ekibi ile paylaştığı sıcak ekmek ile giderdi. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında ekmeği çalışma arkadaşları ile paylaşan Demirtaş, bu tavrı vatandaşlar tarafından takdir gördü.

100 GÜNDE DEVRİ İLKADIM
100 GÜNDE DEVRİ İLKADIM
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2010 Cuma 19:06:28
Güncelleme :1 Ekim 2010 Cuma 19:07:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?