4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Halk gününde en çok talep iş için

HALK GÜNÜNDE EN ÇOK TALEP İŞ İÇİN

Samsun'da vatandaşların sorunlarını dinlemek için halk günü düzenleyen AK Parti Samsun İl Başkanı Adem Güney, halk gününe katılan vatandaşların iş talebi ile karşılaştı.

AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlediği halk günü toplantılarını devam ettiren AK Parti Samsun İl Başkanı Adem Güney'e sorunlarını anlatan Samsunlular, iş talebinde bulundu. Vatandaşların ısrarlı iş taleplerine çözüm bulmalarının mümkün olmadığını belirten Adem Güney, makam odasında görüştüğü vatandaşlardan iş talebini sürdürenleri AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Topaloğlu'na yönlendirdi.

Adem Güney ile görüşmek için halk gününe katılan bir genç, kendisine iş bulunması için bir tanıdığını telefon ile Adem Güney ile görüştürmesine rağmen genç adamın iş talebi yine karşılıksız kaldı. İş isteyen vatandaşlara yardımcı olamadığı için üzgün olduğunu belirten Güney, "Soruna şuan kökten çözüm bulmamız mümkün değil. İşsizlik hem ülkemizin hem de dünyanın sorunu. Samsun'da da bu sorunu azaltabilmek için yatırımcıları şehrimize çekmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza şuan bu konuda yardımcı olamadığımız için üzgünüm" dedi.

HALK GÜNÜNDE EN ÇOK TALEP İŞ İÇİN
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 18:55:05
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 19:15:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?