5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Halkevi üyeleri-polis arbedesi

Samsun'da 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla izinsiz yürüyüş yapmak isteyen Halkevi üyeleriyle polis arasında arbede çıktı. Çıkan arbede de sonucunda 20 kişi gözaltına alındı. 

Bahçelievler Mahallesi Uğur Mumcu Parkı'nda 1 Eylül Dünya Barış günü dolayısıyla eylem yapan Halkevleri üyeleri daha sonra izinsiz olarak İstiklal Caddesi'nden Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüyüş yapmak istedi. Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yürüyüş yapmak isteyen eylemcileri dağılmaları konusunda uyardı. Uyarılara uymayan eylemciler, sloganlar atarak toplu halde yürümek isteyence polis ve eylemciler arasında arbede yaşandı. Çıkan arbede 20 kişi gözaltına alınarak Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Soruşturma devam ediyor. 







iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2006 Cuma 21:13:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nuray erçağan IP: 81.214.67.xxx Tarih : 4.09.2006 14:49:43
üzgünüm haberlerinizi daha sağlam yazın ben de oradaydım toplu şekilde yürüyüşe başladılar yazmanız yanlış çünkü yürüyüş hiç başlamadı ki...lütfen daha fazla bilgi...ve daha fazla dikkat...ayrıca ellerdeki bildiriler valiliğe daha önce bildirilmişti...eğer oradaki manzara üç beş eylemci olarak size yansıyorsa lütfen bu konularda daha önyargısız arkadaşlarınızı görevlendirin...barışla kalın