2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Halkımız tercihi AK'tan yana olacak

Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, yaklaşan seçimler öncesi verilen boş vaatlere halkın sandık başında cevap vereceğini belirterek, “Halkımız tercihini aydınlıktan yana, AK'tan yana kullanacak” dedi.


Ticaret Borsası, Sebze Meyve Hali ve Balık Hali'ni ziyaret eden Süleyman Kaldırım, esnafla bir araya geldi. Gazi Belediyesi'nde 5 yılda yaptıklarından bahseden Başkan Kaldırım, İlkadım ilçesi için hayata geçirmeyi planladıkları projelerden bahsetti. Sosyal, kültürel, sportif ve istihdama yönelik onlarca proje ile her kesimden vatandaşa hizmet sunduklarını ifade eden Başkan Kaldırım bu birlik ve beraberliğin, 29 Mart 2009 seçimlerinin ardından büyük bir rekorla süreceğini söyleyerek, “Bizim yaptıklarımız ortada. Halkımızla kucaklaştık, hep birlik olduk.

Şimdi bu birlik ve beraberliğimizi 305 bin nüfuslu İlkadım ilçesine taşımak için yola çıktık. Halkımızın büyük desteğiyle kıracağımız oy rekorunun ardından çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz” diye konuştu.
Daha sonra 100. Yıl Bulvarı esnafını ziyaret eden Başkan Kaldırım, “rekor” söylemini burada da yineleyerek, “Bizim işimiz hizmet. Hizmetin de ancak tek gücü vardır, o da millet. Biz bu düşünceden hareketle tüm vatandaşlarımızdan destek istiyoruz. İlkadım İlçesinin kaybedecek 5 yılı yok” şeklinde konuştu.


SELAHİYE AÇIK HAVA TOPLANTISI
Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, Selahiye Mahallesi'nde gerçekleştirilen açık hava toplantısında, “Bu şehre çivi çakmayanlar, herkesten fazla konuşuyor. Halk onlara inanmıyor” ifadelerini kullandı. AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz'ın katıldığı toplantıda coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Kaldırım, yıllarca mücadele ettikleri hizmet eşitliğini İlkadım ilçesine de taşımak için yola çıktıklarını dile getirdi.


Kaldırım'ın ardından vatandaşlara seslenen AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, İlkadım ilçesinin Samsun adına büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, “Diğerleri seçim kazanamayacaklarının farkındalar. Nasıl yaparız da daha fazla meclis üyesi kazanırız düşüncesiyle altı boş vaatlerle halkımızın huzuruna çıkıyorlar. Ama Samsunlu büyük düşünür, İlkadımlı büyük düşünür. Nasıl geçtiğimiz seçimlerde sandıklara gömdüyse boş vaatçi adayları, bu seçimde de yeniden sandıklara gömer” dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 13:37:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?