4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Hamile sevgilisini bıçakladı

HAMİLE SEVGİLİSİNİ ÖLDÜREN GENÇ TUTUKLANDI

Samsun'da evli olmasına rağmen kendisiyle aşk yaşayıp daha sonra ayrılan 2 çocuk annesi hamile sevgilisini bıçaklayarak öldürüp, yanındaki kadını da ağır yaraladığı ileri sürülen genç, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, Kökçüoğlu Mahallesi Leventler Sokak üzerinde önceki gün saat 16.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pazar alışverişinden dönen Serap Ç.(36) ve Fatma Y. (56), bıçaklı saldırıya uğrayarak ağır yaralandılar. Yaralılar, Gazi Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalelerinin ardından hayati tehlike kaydı ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldılar. Bıçaklı saldırgan olaydan sonra kaçtı. Hastaneye kaldırılan Serap Ç., kendilerini bıçaklayanı tanımadığın ileri sürdü. 2 çocuk annesi Serap Ç., dün yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Serap Ç.'ye yapılan otopside yaklaşık bir aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, katil zanlısını yakalamak için alarma geçti. Cinayet bürosu dedektifleri yaptıkları araştırma sonucu önce katil zanlısının Özcan Ö. (27) olduğunu tespit ettiler. Dün Atakum ilçesi Yeşildere Mahallesi'ndeki teyzesinin evinde yakalanarak gözaltına alınan Özcan

Ö., suçunu itiraf etti. Özcan Ö.'nün, "Serap Ç. ile 2009 haziran ayında, çalıştığı alışveriş merkezinde tanıştık. Birbirimize karşılıklı olarak telefon numaralarımızı verdik. Daha sonra telefon konuşmalarımız devam etti. Ben kendisine kendi üzerime aldığım bir telefon hattını verdim. Arkadaşlığımız ilerledi. Bana dul olduğunu ve eşinden ayrıldığını söyledi. Duygusal olarak kendisine bağlandım. Kendisiyle evlenmek istediğimi söyledim. Evlenme teklifimi duyunca bana dul olmadığını, eşiyle evli olduğunu ancak boşanma davası açtığını söyledi. Arkadaş olduktan 2 ay sonra beni evine davet etti ve burada ilişkiye girdik. Bundan sonra da ilişkimiz devam etti. Ben kendisiyle evlenmeyi düşündüğüm için çocuğumuz olmasını istiyordum. Bu yüzden ilişki sırasında korunmuyorduk. 2010 ocak ayında eşiyle biraraya geldiğini, boşanmaktan vazgeçtiklerini öğrendim. Kendisine ilişkimizin ne olacağını sorduğumda, ilişkimizi bu şekilde devam ettirebileceğimizi söyledi. Serap'ın bir yakını olan Kemal A., bu ilişkiyi öğrenince beni uyardı. En son buluşmamızda Serap'ın kilo aldığını fark ettim. Kendisine hamile olup olmadığını sorduğumda, hamile olduğunu ve çocuğun da benden olduğunu belirtti. Ben de 'eşinden boşan ve benimle evlen' dedim. Beni terk etti. Bana randevu verdiği yere gittiğimde 3 kişi beni darp etti. Polise şikayette bulundum. Kendisine telefonla sorduğumda çocuğun benden olduğunu ancak benimle artık biraraya gelmeyeceğini söyledi. Darp edildiğim için üzerimde bıçak taşımaya başladım. Olay günü yolda kendisiyle karşılaştım. Konuşmak istedim, kabul etmedi. Bana hakaretler edip karnındaki bebeği aldıracağını söyledi. Bu sırada kendimi kaybettim ve bıçakla saldırdım. Yanındaki kadını bıçakladığımı fark etmedim. Niyetim Serap'ı öldürmek değildi. Kendisini çok seviyordum. Serap'la ilişkimizi bilen çok sayıda arkadaş ve akrabam var. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

Polisteki sorgusu tamamlanan Özcan Ö., bugün sevk edildiği Samsun Adliyesi'nde çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2010 Pazartesi 14:06:03
Güncelleme :29 Mart 2010 Pazartesi 15:57:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?