5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Hanımlar Kültür Evi açıldı

Atakum Belediyesi tarafından yapımına yaklaşık 5 ay önce başlanan 'Hanımlar Kültür Evi' tamamlanarak resmi açılışı yapıldı.


Hanımlar Kültür Evi'nin açılışına AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Atakum Kaymakamı Salim Demir, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş ve çok sayıda vatandaş katıldı. İstiklal Mahallesi'nde 672 metrekare alana kurulan Hanımlar Kültür Evi'nin yapım çalışmalarına yaklaşık 5 ay önce başladığı bildirildi. 2 katlı olan kültür evinde el beceri, plates ile yoga kursları, sauna, kafeterya ve 2 adet çocuk parkı yer alıyor.


Açılış öncesi konuşma yapan Adem Bektaş, Atakum ilçesinde son 4.5 yıl içerisinde önemli mesafeler kat ettiklerini söyledi. Dün, Atakumlular adına gurur verici biri durumla karşılaştığını dile getiren Bektaş, "Samsun sınırları içerisinde Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün karşılanıp program yapılabilecek salonunun olması ve Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi Konferans Salonu'nda programın yapılmasından ötürü gerçekten çok mutlu oldum. Açılışını yapmakta olduğumuz Hanımlar Kültür Evi'nde hanımların vakitlerinin iyi bir şekilde geçirebilecekleri ve bir takım kursların yapıldığı bu yeri Atakum'da yaşayan hanımlara kazandırmaktan dolayı mutluyum" dedi.


Ardından konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Atakum'un günden güne geliştiğini belirterek, İlkadım, Canik ve Atakum ilçelerini kendilerinin katkılarıyla ilçe olmasıyla birlikte daha da gelişeceğini ifade etti.


Konuşmaların ardından 'Hanımlar Kültür Evi'nin resmi açılışı yapıldı. Kültür evinin ise 15 Kasım'da faaliyete geçeceği açıklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 19:13:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?