6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

'Hanımlar lokali' 8 Mart'ta açılıyor

Bayanların sosyal yaşama bağlılığını sağlayan pek çok faaliyeti ile günün stresinin atıldığı ve Karadeniz'de bir başka eşi bulunmayan İlkadım Belediyesi Hanımlar Lokali'nin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde saat 14.00'te resmi açılışı yapılacak.

Sadece bayanlara özel olarak tesis edilen merkezi görkemli bir açışla bayanlara armağan eden İlkadım Belediye Başkan'ı Erdoğan Tok, toplumun gelişmesinin ve geleceğin mimarı olan kadınların yerini ve önemini çok iyi bildiklerini söyledi. 'Sosyal belediyecilik' anlayışıyla hizmet ettiklerini ifade eden Erdoğan Tok, yaşamının birçoğunu iş hayatında harcayan iş kadınlarını ve vakitlerini evinde geçiren ev hanımlarının sosyal hayata katılımın sağlanması için Hanımlar Lokali'ni oluşturduklarını kaydetti.

Başkan Tok, "Karadeniz'de bir başka örneği olmayan, bayanlara yönelik her türlü hizmet alanları ile modern bir merkez olarak yapılandırılan Hanımlar Lokali'yle bayanları günlük rutin yaşamlarının dışında, sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında kendilerini geliştirebilecekleri bir ortam sunarak sosyal yaşama bağlılığını sağlamıştır. Bayanların bilgi ve tecrübeleri ışığında bayanlara özel aktivitelerle bezenmiş Hanımlar Lokali, aynı zamanda bayanların kendilerini ifade edebilme, düşüncelerini paylaşabilme, toplumda söz sahibi olmalarında, en önemlisi de sosyal hayatla kaynaşıp kendilerini geliştirebilmelerinde çok önemli bir görevi de üstlenmiştir" dedi.

Başkan Tok, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde saat 14.00'te yapılacak açılışa herkesi davet etti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2008 Perşembe 15:21:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?