6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Hanımlar Lokal'inde karma sergisi

İlkadım Belediyesi Hanımlar Lokali üyelerinin 4 aylık eğitim süresinde yapmış oldukları ürünler düzenlen etkinlikte sergilendi.


Lokal üyelerinin hazırlamış oldukları el nakışı, tel kırma, Brezilya nakışı ve kurdele sanatından oluşan karma sergi İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un kurdele kesimiyle görücüye çıktı. 8 Mart'ta Dünya Kadınlar Günü'nde İlkadım Belediyesi tarafından bayanların hizmetine sunulan ve birçok sosyal aktivitesiyle faaliyet gösteren Hanımlar Lokali'nde düzenlenen serginin açılışına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gürbüz ve kursiyer yakınları katıldı.


Samsun'da sadece bayanlara özel olarak sunulan ve birçok sosyal faaliyetiyle hizmet veren Hanımlar Lokali'nin her geçen gün üyesini artırdığını ve yoğun talep gördüğünü söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bayanlara armağan ettiğimiz Hanımlar Lokalimizde faaliyetleriyle şehirde adından söz ettiriyor. 2 bin 300 üyesiyle faaliyetlerini sürdüren lokalimizde kursiyerlerin el becerileriyle yapmış oldukları el işi ürünlerin sergisini açıyor olmak bizleri çok mutlu etti. Dört aylık eğitim sonrasında çeşitli el işi ürünlerini sergileyen kursiyerlerimizin bundan sonra daha iyi faaliyetlere imza atabileceklerini biliyoruz. Bu sergiye emeği geçen tüm hanımlar lokali çalışanlarına ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 16:20:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?