6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Hanımlar Lokali'ne ilgi büyük

Samsunlu hanımların gözde mekanı olan İlkadım Belediyesi Hanımlar Lokali'nin aktif üye sayısının 2 bine ulaştığı öğrenildi.


Mecidiye Caddesi Kurtel İş Merkezi'nde bulunan ve 3 katlı olarak sadece bayanlara özel olarak hazırlanmış İlkadım Belediyesi Hanımlar Lokali, Samsunlu bayanların vakitlerini hoşça geçirebileceği bir mekan olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Her geçen gün üye sayısı artan ve bayanlara özel birçok sosyal faaliyet alanı ile göze çarpan Hanımlar Lokali, bayanların sosyal yaşama bağlılığını sağlayan pek çok faaliyeti ile hizmet vermeye devam ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ''önce insan'' anlayışı ile çalışmalarına yön verdiklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, sosyal yapının oluşmasında temel faktörün ailenin gelişmesinde olduğunu dile getirdi. Kadınların, geleceğin mimarları olduğunu dile getiren Başkan Tok, "Onlar için yapılabileceğimizin en iyisini yapmak, ihtiyaç duyulan ortamları sağlamak, fırsatlar tanımak, hem öncelikli hem de geleceğimize yapılan en önemli yatırımdır" diye konuştu.


Bayanlara yönelik faaliyetleriyle dikkat çeken Başkan Tok, bir dahaki dönemde bayanlara özel havuz yapacaklarını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2008 Pazar 18:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?