3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Has Parti teşkilatlandı

HAS PARTİ SAMSUN'DA TEŞKİLATLANDI

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) illerde teşkilatlanma çalışmaları kapsamında, Samsun İl Kurucular Kurulu çalışması tamamlandı.

Eski Saadet Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un parti içerisinde yaşanan gerginlik sonrası, yeni bir parti kurmasının ardından illerde teşkilatlanmalar sürüyor. Büyük Samsun Oteli'nde düzenlenen toplantıda Samsun İl Kurucular Kurulu açıklandı. HAS Parti Samsun İl Başkanlığı görevini üstlenen Avukat Hasan Tahsin Şengül, HAS Parti'nin artık kurulduğunu ve uzun bir yola çıktıklarını söyledi.

Halkın sesini yükseltmek, halkın sesini ötelere duyurmak üzere ayağa kalkarak yürüyüş başladıklarını ifade eden Şengül, "Ekonomik, siyasi ve kuşatmışlığın pençesinden kurtulmasının yegane çaresi öze dönmektir. Öze dönüşü sağlayacak ise HAS Parti iktidarıdır. Cihan devleti Osmanlı'nın medeniyet güneşinde anlamını bulan bu öze dönüş anlayışımız etrafında oluşacak sevgi ve özgürlük çemberinin günden güne genişleyerek tüm dünyayı sarması temennisinde bulunuyoruz" dedi. Eski Devlet Bakanı Ahmet Demircan ise

siyasetin sil baştan ele alması gerektiğini, siyasi emanetin en iyi şekilde muhafaza edilerek, milletin temsilcisi olunduğunun unutulmaması gerektiğini belirtti.

İl Kurucular Kurulu ise şu isimlerden oluştu: "Mehmet Cem Yazgan, Adnan Öz, Aydın Ersoy, Rüstem Dinç, Mehmet Nuri Demirbaş, Ferhat Ayyıldız, Semih Şener, Yusuf Demircioğlu, Eyüp Yıldız, Hüsnü Özdemir, Mehmet Onay Keskin, Şuayip Karaoğlan, Çağrıhan Gündoğdu, Hasan Torun, Şükrü Çelen, Mustafa Gülgönül, Sami Yıldız, Kemal Özdemir, Hüseyin Akbaş, Ahmet Öztürk, Necati Dellal, Ahmet Caniklioğlu, Hacıkurt Agçe ve Recep Arslan."

HAS PARTİ SAMSUN'DA TEŞKİLATLANDI
HAS PARTİ SAMSUN'DA TEŞKİLATLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2011 Salı 14:46:00
Güncelleme :18 Ocak 2011 Salı 15:04:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?