2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Hasan Doğan SEM'de milli gurur

Türkiye Basketbol Yıldız Milli Takımı, 2011 Yıldız Milli Takım kadrosunu oluşturacak tarama kampı Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde(SEM) yapılacak.


2011 Yıldız Avrupa Şampiyonası'na hazırlanacak olan milli takımın aday kadrosunu oluşturacak sporcular, 31 Ocak-01 Şubat tarihleri arasında Samsun'da olacak. Geçen ay Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'ni gezen Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş, gördüğü güzellik karşısında 'en kısa zamanda yapılacak olan milli takım kampını burada yapacakları' sözünü de yerine getirmiş oldu. Tesisin her yönüyle mükemmel olduğunu vurgulayan Akkaş, "Samsun'da böyle bir tesisin yapılması bizleri son derece memnun etmişti. Biz de her türlü desteği vereceğimizi söyledik. Ziyaretimizde verdiğimiz sözün yerine getirerek, ilk milli takım kampımızı burada yapacağız" dedi.


Türkiye'nin adının uluslararası platformlarda duyurulması adına Türk sporuna her zaman destek olunması gerektiğini vurgulayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Türkiye'de, İzmir ve Samsun olmak üzere iki ilde yapılacak olan milli takım tarama kampının birisinin Samsun'da Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezimizde yapılacak olması bizleri son derece memnun etmiştir. Bu bizler için milli bir gururdur. 2 ay önce faaliyetlerine başlayan tesisimiz her zaman Türk sporunun hizmetindedir. Amacımız, sağlıklı yeni nesillerin yetişmesi ve Türk spor camiasına yeni isimler kazandırılmasıdır" diye konuştu.


31 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında Samsun'da bulunacak Yıldız Milli Takımı Tarama Kampı kadrosunda 10 idari ve 29 sporcu olmak üzere toplam 39 sporcunun yer alacağı belirtildi.

İha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 12:51:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?