2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Hasan Doğan Tesislerine tam not

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yetkilileri, ziyaret ettikleri Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'ne tam not verdi.

TBF'nin beğenisini kazanan Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nin müsabakalara ev sahipliği yapabilecek nitelikte olduğu belirtildi.


Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye Basketbol Federasyonu Erkek Liglerinin Sorumlu Direktörü Ayhan Özgümüş, Basketbol Federasyonu 12 Dev Adam Basketbol Okulları Sorumlusu Samer Şenbayrak, Samsun Basketbol İl Temsilcisi Ali Kemal Çımagil, Samsun Basketbol İl Hakem Komitesi Başkanı Mustafa Çelikören, Canik Belediye Spor Müdürü Üzeyir Kodan ve Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi Tesis Amiri Alper Özgök ile birlikte tesisi gezdiler.


Tesisler hakkında bilgi veren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Hasan Doğan'da yapılan ve bundan sonrada yapılacak etkinliklerle adının Türkiye'ye duyurulacak olmasının mutluluk verici olduğunu söyledi. Başkan Genç, "Sizlerin desteği, bizim çalışma hızımızı daha da artıracak. Milli takımlarımızı tesislerimizde ağırlamaktan onur duyarız" dedi.


"Harika bir salon. Çok etkilendim" diyen TBF Erkek Liglerinin Sorumlu Direktörü Ayhan Özgümüş, Türk sporuna ve gençliğine böyle bir tesisi kazandırdığı için Başkan Genç'i kutladı. Milli takımların kamplarını rahatlıkla Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde yapabileceğini belirten Özgümüş, böyle bir tesisin her yerde görmenin mümkün olmadığını, Samsunluların böyle bir tesisin kıymetini bilmelerini kaydetti.

Özgümüş, "Canik, kendi sınırları içersinde dev asa işler yaparak, kendini Samsun'a ve Türkiye'ye kanıtlamış bir ilçe. Bunu spora ve eğitime yaptığı yatırımlarla da göstermiştir. Böyle spor komplekslerini Türkiye'nin her yerinde görmek isteriz. TBF olarak her türlü desteği vererek, Türk sporuna ve Karadeniz'i daha da ileri taşıyacağız. Burada emeği geçen herkesi kutluyorum" diye konuştu.


Samsun Basketbol İl Temsilcisi Ali Kemal Çımagil ve Samsun Basketbol İl Hakem Komitesi Başkanı Mustafa Çelikören de Samsun'da 81 okulun katılımıyla gerçekleştirilen ilköğretim ve liseler arası basketbol müsabakalarına Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'ni tahsis ettiği için Başkan Osman Genç'e teşekkür etti. TBF heyeti, salonda idman yapan Canikli sporcularla basketbol oynadı ve ardından da objektiflere poz verdi.

İha
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 16:15:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?