2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Hasan Togar'dan Fuar Sözü

AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, yatırımcıya gereken alt yapıyı hazırlayacaklarını, birkaç yıl sonra ise yatırımcının kendilerinden yer talep edeceğini belirterek, "İşsiz gençlerimize çare olacağız" dedi.


Togar, 19 Mayıs Sanayi Sitesi'ndeki çalışan işçilerle öğlen yemeğinde buluştu. Altıntaş Yemek Fabrikası'nda düzenlenen yemeğe meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. AK Parti Belediye Başkan Adayı Togar, sanayi beldesi olan Kutlukent'in havasını 29 Mart'tan sonra değiştireceklerini söyledi.
Şu anda yatırımcıyı kendilerinin getireceğini dile getiren AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, "Biz alt yapıyı hazırlayacağız. Yatırımcıya 'buyur gel fabrikanı kur' diyeceğiz. Ama birkaç yıl sonra yatırımcı bizim kapımızı çalacak ve bizden yer talep edecek. Kutlukent sanayi beldesi o zaman olacak. İşsiz gençlerimize çare olacağız. Burada bir tane boş dükkan bırakmayacağız" dedi.
Yatırımcıyı

ilçemize çekme yolunda iktidarın çok önemli bir pay sahibi olacağını açıklayan Togar, "Tekkeköy'e Dünya Ticaret Fuarı'nı getireceğiz. Bu Tekkeköy'ün bir anlamda reklamı olacak. Biz buraya gelen firmaların 'motorlarını nasıl ürettiğini öğrenmek değil, gel burada o motorları üret' diyeceğiz ve bu da ancak iktidarın gücünü kullanarak olur. Söz sizin, karar sizin" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 18:52:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?