2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Hasköy SKM'ye coşkulu açılış

AK Parti Hasköy Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) görkemli bir törenle açıldı.


Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan ve çok sayıda vatandaşın katıldığı SKM açılışında renkli görüntüler yaşandı. Açılışa AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, Canik Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Osman Genç, partililer ve vatandaşlar katıldı. Türkiye'deki değişimin adresinin halk olduğuna işaret eden Milletvekili Mustafa Demir, "Çünkü sizler, yapılan seçimlerde oylarınızı AK Partili kadrolarına emanet ettiniz. Bunu neden yaptınız? Daha iyi hizmet alabilmek için. Halkımızda daha iyi hizmeti aldı ki, 22 Temmuz seçimlerinde yine tercihi AK Parti'den yana kullandı. AK Parti'nin kısa ama dolu dolu olan geçmişinde yapılan hizmetler, Cumhuriyet döneminde yapılanlardan daha fazla. Canik'teki kazanımlar buna en güzel örnektir. Sizler, bizlere ne kadar güç verirseniz, sizlere o kadar fazla hizmet getiririz. Canik'te ve Samsun'da yaşanan değişiklikler, AK Parti'nin oylarının yükselmesine sebep olmuştur. 2004 yılında sizlere ne söz verildiyse hepsini, hatta daha fazlasını yapan Canik Belediye Başkanımız Osman Genç sayesinde alnımız ak, başımız dik olarak sizlerin huzuruna geliyoruz. Samsun'da yine en fazla oyları alarak, yerel yönetimlerde çığır açacağız" dedi.


Değeri milyon dolarla ölçülen projelerin Canik'i Samsun'un merkezi olmasına vesile olduğunu dile getiren Demir, "Canik, Samsun'un özü oldu. Canik'i bu konuma getiren Başkanımız Osman Genç'e sonsuz teşekkür ediyorum. Biz de sizlerin Ankara'daki temsilcileri olarak, sizlere en güzel hizmetleri getiriyoruz. Son olarak Samsun'un trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak yeni bir çevre yolu projemiz ihale aşamasına geldi. Bu projemizin hayata geçmesiyle Samsun yeni vizyon kazanacak. Tüm bunlar sizlerin katkıları ile hayata geçiyor" diye konuştu.
AK Parti'li belediyelerin, meydanlarla hep hizmet ve projelerinden bahsettiğini ve bunun da en güzel örneğinin Canik'te yaşanan değişimle gözler önünde olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, Canik'te, 22 Temmuz seçimlerinde yüzde 67 oy oranı ile Karadeniz Bölgesi'nde en fazla oy oranını yakaladığını, 29 Mart'ta da aynı değişimi beklediklerini kaydetti.


"Bizi destekleyen halkımızı hiç bir zaman mahcup etmedik" diyerek sözlerine başlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç ise şunları söyledi: "Canik, AK Parti ile 5 yılda önemli hizmetler gördü. Hiç bir zaman halkımıza yapamayacağımız sözleri vermedik. 2004 yılında da verdiğimiz sözlerin hepsini yaparak, halkımızın huzuruna çıkıyoruz. Canik'te hızlı bir değişim ve gelişimi hep birlikte yaşıyoruz. Samsun'da, dünya ölçeğinde hizmetleri alan Canik'tir. Bu yatırımlar Canikimizin bir yıldız gibi parlamasına vesile olmuştur. İşte gelinen noktada ilçemize yapılanları göz önüne alarak hareket etmeliyiz. Canik'te hızlı bir şekilde yaşanan değişim ve gelişim, arka bahçe olarak görünen yatırımları tek tek bünyesinden artmasına vesile olmuştur. İlçemize kazandırdığımız yatırımla da çevre dostu olmasına ayrı bir önem gösteriyoruz. AK Parti'nin oyları, kurulduğu günden buyana artan bir trendle yükseliyor. Bunun tek sebebi ise halkımızın hizmeti AK Parti'li belediyelerden görmesidir. Çünkü yerel hizmetlerin görülmesinde tek adres, AK Parti'li belediyelerdir. Bunun örneğini Samsun'da ve Canik'te yaşıyoruz."
"Alnımız ak, başımız dik bir şekilde halkımızın karşısına çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz" ifadesini kullanan AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu ise, "Bu konuda bizlerin yüzünü ağrıtan Belediye Başkanımız Osman Genç'e teşekkür ediyorum. Bizim seçim kazanmak gibi bir sıkıntımız yok. Seçimlerde rekor kırmak istiyoruz. Bunu da yapacak olan sizlersiniz" şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından SKM'nin açılışı gerçekleştirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 14:08:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?