26
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Hasma açılan ateş 4 kişiyi daha yaktı

Samsun’da adam öldürmeye tam teşebbüste bulunan bir şahıs, öldürmek istediği kişiyi ağır yaralarken, yoldan geçen 4 kişinin de değişik yerlerinden yaralanmasına yol açtı.

İstiklal Caddesi Şehir Kulübü yanında seyyar satıcılık yapan 30 yaşındaki Sedat Akgül’ü öldürmek isteyen ve kesin olmayan bilgilere göre adının Mustafa olduğu tahmin edilen kişi, Sedat Akgül’ün yanı sıra Yasemin Yılmazer (18), Duygu Kışla (17), Kerem Alaşar (7) ve Korhan Akıntürk’ün (13) yaralanmasına da neden oldu.

Bugün saat 16.25 sıralarında Sedat Akgül’ün yanına gelerek belinden silahını çıkaran şahıs, silahı hasmının başına dayayıp tetiğe bastı.

Silahın ateşlenmemesi üzerine mekanizmayı hareketlendiren ve tekrar tetiği çeken Mustafa adlı şahıs, boğuşma sırasında Sedat Akgül’ün kolundan ve karnından yaralanmasına neden oldu.

Bu sırada birkaç kez tetiğe basan kişi yoldan geçen ve sebebi henüz belirlenemeyen olayla ilgisi olmayan 4 kişinin daha değişik yerlerinden yaralanmasına sebep oldu. Bu yaralılardan Yasemin Yılmazer’in kasık, kalça ve bacağına kurşun isabet ettiği kaydedildi.

Sedat Akgül Samsun Gazi Devlet Hastanesi’nde, Yasemin Yılmazer Samsun Devlet Hastanesi’nde ameliyata alınırken, Duygu Kışla yine Samsun Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavi edildi. Kerem Alaşar ve Korhan Akıntürk ise, Anadolu Hastanesi’nde tedavi edildi.
Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2005 Cumartesi 19:12:44
Güncelleme :25 Mayıs 2005 Çarşamba 17:12:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?