4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Hastane önünde eylem

HASTANE ÖNÜNDE PROMOSYON EYLEMİ

Memur-Sen'e bağlı Sağlık-Sen Samsun İl Başkanlığı tarafından, promosyon gelirlerinin ödenmediği gerekçesiyle Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde eylem yapıldı.

Hastane önünde toplanan sendika üyeleri ile doktor, hemşire, teknisyen ve memurların da aralarında bulunduğu sağlık çalışanları, uygulamaya tepki gösterdiler. Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı İlhan Öksüz yaptığı basın açıklamasında, çalışanlara promosyon parasının biran önce ödenmesini istedi. Öksüz, "Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde memur maaşlarının yatacağı bankanın belirlenmesi ve bununla ilgili promosyon anlaşmasının son aşamaya geldiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Anlaşmanın 5 yıllığına yapıldığı

ve bankanın personele eşit olarak aylık hesabına 38 TL promosyon ödemesi yapacağını öğrendik. Hastane çalışanlarının promosyon ödenmesini tek seferde almak istemesine rağmen, hastane başhekiminin aylık taksitler halinde verilmesiyle ilgili ısrarını anlamakta güçlük çekmekteyiz. Bu konuyla ilgili Başhekim Prof. Dr. Osman Güler'den defalarca randevu talep etmemize rağmen yoğun iş programından bize zaman ayıramamıştır. Bu konunun ısrarla takipçisi olacağız ve mağduriyet giderilmediği durumunda yasal yollarla hakkımızı arayacağız" dedi.

HASTANE ÖNÜNDE PROMOSYON EYLEMİ
HASTANE ÖNÜNDE PROMOSYON EYLEMİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2010 Salı 14:33:04
Güncelleme :14 Aralık 2010 Salı 18:32:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?