2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Hastane'de bıçaklı dehşet:2 yaralı

Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde bıçaklı saldırıya uğrayan 2 güvenlik görevlisi yaralandı.


Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre, hastanenin yakınında seyyar simit sattığı belirtilen Hakan A.(29), simit tezgahını silmek için acil servise pamuk almaya geldi.

Hastane görevlilerinin kendisine pamuk vermemesi üzerine sinirlenen ve kısa bir münakaşa sonucu hastaneden gönderilen Hakan A., bir süre sonra geri geldi. Acil serviste elindeki bıçağı gösterip gezen Hakan A., görevli doktor tarafından yatıştırılmak istendi. Hastaneden çıkartılmak istenilenHakan A., güvenlik görevlileriyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine elindeki bıçakla güvenlik görevlilerine saldıran Hakan A., Halil Tüzen'i (27) karnından Turan Topçuoğlu'nu da sırtından ve her iki elinden yaraladı.

Ağır yaralanan ve ameliyata alınan Halil Tüzen'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Halil Tüzen, ameliyatın ardından Cerrahi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alındı.
Bıçaklı saldırgan Hakan A. ise olay yerinde yakalanarak gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adli Tabiplik'e sevk edilen Hakan A.'ya burada bir başka hastanenin güvenlik görevlileri tepki gösterdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 18:46:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
keskin hüseyin IP: 88.67.79.xxx Tarih : 12.02.2009 20:33:11

nereden aliyorsun bu cesareti.sehir eskiyasi söylede bizde bilelim hastahaneye baskin düzenliyorsun utanmaz seni,senin cesareti nereden aldigini ben iyi biliyorum ne olacak ceza evinde yan gelip yatmak varken neden simit satmayla ugrasayim diyorsun.adalet adalet olsa seni hasta hane nin önünde asarda diger sehir eskiyalarina örnek olur ama nerede.bu kanunlar böyle gevsek oldugu müddetce daha cok yeni ceza evi insa ederiz.