6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Hastanede hostesli hizmet

Vezirköprü Devlet Hastanesi'nde devreye giren Halkla İlişkiler Servisi'nde görevlendirilen sağlık hostesleri, yaptıkları çalışmalarla hastaların en büyük yardımcıları konumuna geldiler.


Vezirköprü Devlet Hastanesi'nde Halkla İlişkiler Servisi hizmete girdi. Yedi kişilik ekiple hizmet veren birim yaptığı çalışmalarla adeta hastaların imdadına yetişirken, birimin adına 'Melekler' ismi verildi.


Sağlık hostesleri, danışma, ilk müracaat, muayene, laboratuvar, tedavi ve benzer konularda yaşlı, felçli ya da tek başına müracaat eden yardıma muhtaç hastalara yardımcı oluyorlar. Mesai saatleri boyunca yoğun bir tempo içerisinde olan hostesler, hastanın hastaneye girişinden çıkışına kadar, gerekirse evine kadar da yardımda bulunabiliyorlar. 'Melekler' biriminin hizmete girmesiyle birlikte hastaneye gelen ve işlemlerde sıkıntı yaşayan birçok hastanın rahatladığını ifade eden Vezirköprü Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Muzaffer Al, "Hastanemize gelen hastalarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için sağlık hostesi uygulaması başlattık. Halkla ilişkiler birimimizde hizmet veren, güler yüzlü, saygılı ve sıcak ilgileri ile kısa zamanda hastanemizin melekleri oldular. İnsanlarımız her türlü güler yüzlü ilgiye ve iyi hizmete layıktır" dedi.


Hasta yakınları da, "Hastaneye geldiğimiz andan itibaren tüm işlemlerimizde bizlere yardımcı oluyorlar ve hastaneden çıkana kadar da gerektiğinde tekerlekli sandalye ile her yere götürüyorlar. Kendilerine ve bu hizmetin bizlere sunulmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 17:50:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
stea IP: 88.232.221.xxx Tarih : 13.10.2008 22:51:10

%100 yalan haber!!!vezirköprü devlet hastanesi içler acısı durumda...