2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Havza MYO'da mezuniyet sevinci

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Havza Meslek Yüksek Okulu(MYO) 15. dönem mezunu 70 öğrenciye törenle diplomaları verildi.


Havza MYO bahçesinde yapılan törene Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ferşat Kolbakır, Kavak MYO Müdürü Doç. Dr. Selahattin Özyurt, Vezirköprü MYO Müdürü Doç. Dr. Halil Kütük, Havza MYO Müdürü Doç. Dr. Nevzat Şahin, Havza Belediye Başkan Vekili Kazım Yıldız, Havza Emniyet Müdürü Olcay Şahin, öğretim üyeleri, öğrencimler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet töreninde konuşma yapan Havza MYO Müdürü Doç. Dr. Nevzat Şahin, 1993 yılında iki bölüm ile eğitim vermeye başlayan yüksekokullarının bugün 370 öğrenciye ulaştığını söyledi. Şahin, “Okul binamızın fiziki şartları yeterli olması ve bölgemizdeki zengin su kaynaklarının değerlendirilmesi amacıyla 2009-2010 eğitim-öğretim döneminde fizyoterapi teknikerliği bölümünde eğitim vermeye başlayacağız. Bu sadece okulumuz için değil, Havzamız için de önemli bir gelişme.

Buradaki amacımız Havza'yı, Kızılcahamam ve Afyon gibi sağlık merkezi haline getirmektir. Fizyoterapi eğitimi verilmeye başlandığında Havza'daki dönüşüm hız kazanacaktır” dedi.


Konuşmasında öğrencilere seslenen MYO Müdürü Doç. Dr. Nevzat Şahin, “Ülkenin kalkınmasında gerekli olan ara eleman yetiştirmek amacıyla açılmış olan okulumuzdan mezun olmaya hak kazandınız. Sizleri yetiştiren anne ve babalarınızı kutluyorum” diye konuştu.


Konuşmaların ardından dönem 1.si Seval Gümüş'e OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ferşat Kolbakır, dönem 2.si Songül Demir'e ise Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Törende 10 Yıl Marşı eşliğinde öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevinci yaşadı.

İha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 19:03:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?