6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Havza'da kozmik tedavi

Türkiye'de 2005 yılından beri kozmik bilinç ve kozmik beden temizliği konusunda çalışmalar yapan Prof.Dr. Ahmet Maranki, Samsun'un Havza ilçesindeki kaplıcalarda yurt içi ve yurt dışından gelen hastalara tedavi uyguluyor.


Prof.Dr. Ahmet Maranki, 3 yıldır Türkiye'de yaptığı uygulamaların sonbahar temizliğini Havza Ancere Otel'de yaptığını, 'Sağlıklı Yaşam Projeleri' adı altında düzenlenen bu programa başta Almanya, Fransa, İsviçre olmak üzere yurt içinden de çeşitli illerden hastaların katıldığını söyledi.

Havza'yı tercih etmesinin başlıca nedeninin kaplıca suları olduğunu ve ilçedeki sıcak suyun çok şifalı olduğunu anlatan Maranki, programlarının bir parçasının da termal sudan faydalanmak olduğunu ifade etti.


Programlarında hasta tedavi etmediklerini, hastalanmamak için nasıl yaşanması gerektiğini öğrettiklerini, hastalıktan arınma ve deostoks programları uygulayarak vatandaşları bilinçlendirdiklerini anlatan Maranki, vatandaşları hastalıklardan koruyup bitkisel tedavi kürleri uyguladıklarını dile getirdi.


Hollanda'dan Havza'ya koltuk değnekleriyle gelen gurbetçi Suna Yoldemir, Hollanda'da 4 sefer ameliyat olduğunu, şifa bulamadığını ancak burada hem Havza'nın kaplıca suları hem de Maranki'nin tedavileri sonucu şimdi hiçbir şikayetinin kalmadığını söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 11:41:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?