2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Havza'ya OSB yapılacak

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Havza'da Organize Sanayi Bölgesi(OSB) kurma çalışmalarını başlattıklarını belirterek, "Bafra ve Kavak ilçelerimizde Organize Sanayi Bölgelerini tamamlayarak yatırımcıların kullanımına açtık.

Tekkeköy'de Gıda OSB'nin çalışmaları sürüyor. Şimdi de Havza OSB için kolları sıvadık" dedi.
Milletvekili Suat Kılıç, seçim ziyaretlerine Havza'da devam etti. Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Karahan ve partililerle birlikte esnaf ziyareti yapan Kılıç vatandaşlarla çay içip sohbet etti.
Beş senede yapılan hizmetlerle Havza'nın çehresini değiştirdiklerini kaydeden Milletvekili Kılıç, ilçeye bir Organize Sanayi Bölgesi kazandırmak için başlatılan çalışmaların 2009 yılında hız kazanacağını açıkladı. Kılıç, "Eskiler kişinin aynası yaptığı iştir, lafa bakılmaz derler. Bizim de aynamız işimiz. Yapılan hizmetler ortada. İşte Ankara-Samsun karayolu, başladık ve bitirdik. Rüya gibi geliyor ama gerçeğin ta kendisi. Şimdi muhalefet işin yapıldığını inkar edemiyor 'şurasında şu kusur var' diyerek eksiklerini seslendiriyor. Varsın olsun eksikliklerini de 2009 senesinde tümüyle ortadan kaldıracağız. Şaka değil, sadece 2008 yılında bu yol için harcadığımız para 340 milyon TL. Şaka değil bu rakamlar, yapılan iş ortada. Ankara-Samsun arasındaki mesafeyi de böylece kısaltmış olduk. Şimdi hedefimiz Havza ilçemizde iş ve istihdam imkanlarını artıracak bir Organize Sanayi Bölgesi'ne öncülük etmektir" diye konuştu.


Bafra'da OSB'yi tamamladıklarını, yatırımların başladığını hatırlatan Kılıç, şunları söyledi: "Kavak'ta OSB'yi tamamladık, yatırımlar başladı. Şimdi Havza'da 2009 yılı yatırım programı ile birlikte OSB'nin inşasına başlayacağız. Bunlar kuru vaat değil, seçim vaadi hiç değil. Yapılan işlere bakarak bugün 'yapılacak' dediğimiz işlerin de en kısa zamanda başlanıp bitirileceğini sizler zaten biliyorsunuz. Bizim millete yönelik duruşumuz şudur: Aldatan da olmayacağız, aldanan da olmayacağız. Bizim belediye başkan adaylarına verdiğimiz mesaj da bu yöndedir. Yapabileceğimiz, altından kalkabileceğimiz iş, plan ve projelerin sonuna kadar arkasındayız. Seçim kazanmak adına vatandaşı oyalamaya, aldatmaya yönelik yaklaşımlardan ise sonuna kadar uzak duracağız. 'İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet' dememizin nedeni budur. Milletimiz yapılan işleri, eserleri, hizmetleri görüyor, biliyor, idrak ediyor. Muhalefetin boş beyanlarıyla oyalanmayacağız, işimize bakacağız, çalışacağız."

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 16:49:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İLHAN UZAL IP: 88.248.22.xxx Tarih : 26.02.2009 15:22:24

seni vekil yerine koyup dinleyende kabahat.geçen seçimde tersane açıp 17.500 kişiye iş veriyordunuzya ne oldu.şimdide çalışma başlatmışlar tersane yapacaklarmış.tabiki seçimden sonra çalışma bitecek.siz değilmiydiniz Çarşamba belediyesinden atılan işçiler eylem yaparken ilçe teşkilatınızda üyelerinize aşağıdakiler atılan işçileri kastederek maçamı gidiyorlar neden öyle bağırıyorlar diyen kişi siz değilmiydiniz.ben size bişey demiyorum suç halkımızda neye layıklarsa öyle yönetilirler siz benim vekilim olamazsınız.bu ülkenin 80 yıllık birikimini satıp kendi yandaşlarınıza peşkeş çektiniz ve halen İmf.den kredi almaya çalışıyorsunuz.nerede sattıklarınızın parası.milleti ekonomimiz çok iyi diye kandırın köylüyede 100 tl mazot parası atın yeterli.ne diyeyim arada aziz nesinin lafı aklıma geliyor..