6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Hayırlı olsun ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Samsun Milletvekili Fatih Öztürk ve AK Parti Samsun İl Başkanı Ali Akyüz, CHP Samsun İl Başkanı İhsan Kalkavan'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Samsun'un kendine özgün kardeşlik, sevgi dolu bir şehir olduğunu belirten Milletvekili Fatih Öztürk, "İnsanların siyasetle alakalı bulundukları merkezler önemlidir. Ama önemli olan bir başka konu da arkadaşlık ve dostluktur. Sevgi ile bütünleşmektir" dedi. 

Bu şehirde ayrımcılık ve kutuplaşma yapmanın asla mümkün olmayacağını kanıtlamak istediklerinin altını çizen Öztürk, "Samsun, Karadeniz Bölgesi'nde nüfusu düşmeyen ve artan tek şehir olma özelliğine sahiptir" diye konuştu. Samsun'da ki sorunlara katkı anlamında güzel işleri birlikte yapmayı amaç edindiklerini kaydeden AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, Samsun'da yaşayan herkesin bu şehri daha güzel noktalara ulaştırma adına gayret göstermesi gerektiğini ifade etti. 

Türkiye'de herkese malum olan bazı sıkıntılarının yaşandığına dikkat çeken CHP İl Başkanı İhsan Kalkavan, "AK Parti'nin bunun üstesinden çıkacağına inanıyorum. Gönlümüz onu istiyor. Ama bu anlamda sebep olacak küçük pürüzleri kendi aralarında halledeceklerine inanıyorum. Parti içi sorunudur. Demokrasiyi güçlendirmek anlamında laikliği ve cumhuriyetin temel niteliklerinde hep beraber olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

 

.
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2008 Cuma 18:18:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?