4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Hayırseverden 8 derslikli ek bina

SAMSUNLU HAYIRSEVERDEN 8 DERSLİKLİ EK BİNA

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde Kışla İlköğretim Okulu'na 8 derslikli ek bina yaptıracak olan Samsunlu hayırsever Bahattin Köksal ile Vali Hasan Basri Güzeloğlu arasında protokol imzalandı.

Samsun'un Tekkeköy ilçesi Kışla Mahallesi'nde Kışla İlköğretim Okulu olarak yaptırılan 8 derslikli okulun Anadolu Lisesi olarak kullanılması için ek 8 derslik yaptıracak olan hayırsever Bahattin Koksal ile Vali Hasan Basri Güzeloğlu arasında protokol imzalandı. Samsun Valiliği'nde düzenlenen imza törenine Vali Güzeloğlu, Tekkeköy Kaymakamı Ali Candan, Milli Eğitim Müdürü Hülya Ertürk Koç ve hayırsever işadamı Bahattin Köksal katıldı.

Eğitime yapılan katkının önemine değinen Vali Güzeloğlu, "Eğitim kişileri ve nesilleri olumlu etkileyen, toplumu olumlu yöne ulaştıran temel bir alandır. Eğitim noktasında yapılanlar ne kadar fazla olursa olsun o kadar yararlı ve anlamlıdır. Samsun'da çok önemli bir fiziki okullaşma hem derslik hem de hayırseverlerimizden yardım ve katkı aldık. Gerideki 4 yılda Türkiye ortalamasının çok üzerinde ve çok başarılı bir yüzdeye ulaştık. Bunda tabii ki en büyük pay eğitime gönül veren hayırseverlerimizin

desteği oldu. Eğitime yapılan yatırım bir ömür boyu insanın yapabileceği en hayırlı yatırımdır. Tekkeköy'de gerçekleşecek 8 derslikli yatırım sadece bir okul binası yapmak değil, Tekkeköy gençlerinin ve geleceğinin aydınlığa taşınması demek, çocuklarımızın bir Anadolu Lisesi ile buluşması demek. Ben değerli hayırsever Bahattin Köksal'ı kutluyorum. Bu katkısı vatandaşlarımız ve çocuklarımız için çok önemli" dedi.

SAMSUNLU HAYIRSEVERDEN 8 DERSLİKLİ EK BİNA
SAMSUNLU HAYIRSEVERDEN 8 DERSLİKLİ EK BİNA
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2010 Çarşamba 13:30:03
Güncelleme :26 Mayıs 2010 Çarşamba 14:59:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?