5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Hedef 5 maçta 12 puan

Samsunspor Kulübü Basın Sözcüsü Cevat Öncü, kazanmayı alışkanlık haline getirdiklerini belirterek, "Son 5 maçımızda en az 12 puan almayı hedefliyoruz" dedi. 

Nuri Asan Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Basın Sözcüsü Cevat Öncü, Eskişehirspor maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, mutlaka kazanılması gereken maçlardan birini kazandıklarını kaydetti. Samsunspor'un kazanmayı alışkanlık haline getirmeye başladığına dikkat çeken Öncü, "Bu alışkanlığın yerleşmesi çok önemliydi. Saha içinde ürkek, tedirgin ve kaybetme korkusu yaşayan takımdan artık kazanmayı alışkanlık haline getirmiş, kendi gücünün farkına varmış ve Süper Lig'e çıkma yolunda kenetlenmiş bir takım haline geldik" diye konuştu. 

Eskişehirspor maçının hakemi Zafer Demir'in ilk yarıdaki tutumunu da eleştiren Öncü, "Hakemler ile ilgili hiç konuşmadım. Ama son maçta hakem özellikle birinci yarıdaki tipik deplasman takımını koruma duygusuyla bize çok kolay sarı kartlar gösterdi. Oyucularımızı bu davranışları olumsuz etkiledi. İkinci yarıda toparlandı ve ortada bir yönetim göstermeye başlayınca takımımız da toparlandı" ifadelerini kullandı. 

Cevat Öncü, oynayacakları son 5 maçtan alınabilecek 15 puandan en az 12'sini alarak ilk yarıyı tamamlamayı hedeflediklerini belirterek, "Hızla yukarıya doğru tırmanmaya devam ediyoruz. Uşaksporspor maçından da galibiyetle dönmeyi umuyoruz. Ligde kolay maç yok. Ancak Samsunspor'un gücü ve hedefleri bellidir" dedi. 

Öte yandan, Samsunspor, Uşakspor maçının hazırlıklarına başladı. Kırmızı-beyazlı futbolcular, teknik direktör Levent Eriş'in İzmir'de bulunması nedeniyle antrenör Cevdet Çapar yönetiminde kondisyon ağırlık bir idman yaptı. Antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Caner, Mustafa Çiçek ve Adnan katılmadı.
iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2006 Salı 14:31:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?