4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Hedef Gazetesi ödül dağıttı

Samsun’da günlük yayımlanan Hedef Gazetesi, 500. sayısında okurlarının oylarıyla belirlenen "12 Dev Adam" ödüllerini sahiplerine verdi. İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Ayhan Gonca, "Yılın Gazetecisi" seçildi.

Gazi Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen ve çok sayıda davetlinin katıldığı gecede bir konuşma yapan Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Yavuz, "İstihdam oluşturmak ve Samsun’a hizmet etmek için yaklaşık 100 kişilik ekibimizle gece-gündüz çalışıyoruz. Düzenlediğimiz ankette belirlediğimiz adayları birinciliğe taşıyan okuyucularımıza ve yaptıkları hizmetlerle şehrimizin çehresini değiştiren siyasetçi, bürokrat, yönetici ve sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Ünal Yavuz’un konuşmasının ardından Hedef okurlarının ödüle layık gördüğü 12 Dev Adam’a ödülleri verildi. Okurların ’Yılın Gazetecisi’ seçtiği İHA Muhabiri Ayhan Gonca’ya plaketini Hedef Gazetesi Yazarı Uysal Tonyalıoğlu verdi. Ödül töreninin ardından 12 Dev Adam ile birlikte 500. sayı pastası kesildi.

Gazetenin okurlarının oylarıyla seçilen 2004 yılının başarılı diğer isimleri ise şöyle:
"AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gökçınar, Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü İzzettin Gocukoğlu, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ferhat Günaydın, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, MHP Samsun İl Başkanı İbrahim Özyer, Emlakçılar Odası Başkanı Hasan Aslan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Fevzi Apaydın, iş adamı Hüseyin Başgöl ve Samsunsporlu futbolcu Giani Kirita."
Özel ödüller ise, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım ve Emniyet Müdürlüğü’ne verildi.

SAMSUN (İHA) -
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2004 Pazar 14:47:52
Güncelleme :28 Kasım 2004 Pazar 14:50:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?