2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

'Hedefimiz 5'te 5'

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Canik'in 5 senede çehresini değiştirdiklerini belirterek, Samsun'da hedeflerinin 5'te 5 olduğunu söyledi.


Milletvekili Suat Kılıç, AK Parti, Canik İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu ve partililer tarafından karşılanan Suat Kılıç, Samsun'daki değişimin en iyi fark edilen yerin Canik ilçesi olduğunu dile getirdi. Canik'in 5 yıl önce çok kötü durumda olduğunu ileri süren Kılıç, "AK Parti idaresinde kentleşmeye başladı.

Bakıldığında görülüyor, 5 senede Canik'in çehresini değiştirdik. Gecekondulaşma ve imarsız çarpık yapılaşmanın en berbat örneği olan Canik kent kimliğini kazanmaya başladı. Sayın Başbakanımızın himayesindeki TOKİ tarafından Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi burada uygulanıyor. Karadeniz'in tek Vakıf Üniversitesi burada kuruluyor. Bölgenin en büyük özel hastanelerinden biri Canik'te inşa ediliyor. Çok yakında inşallah bölgeden cezaevini de tahliye edeceğiz. İlçenin cehresi değişiyor, görünümü değişiyor, yasam kalitesi artıyor. Bu güzellikler gelecek 5 yıllık yerel icraat döneminde zirve noktasına doğru tırmanacak" dedi.


Suat Kılıç, merkezde hedeflerinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da Samsun mitinginde vurguladığı gibi 5'te 5 olduğunun altını çizdi.

İha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 15:32:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?