2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Helikopterin bulunamamasına tepki

Samsun'da, Cuma namazı sonrası BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopter enkazının bulunamamasına tepki gösterildi.
Alperen Ocakları Samsun İl Başkanlığı'nca Site Camii'nde kılınan cuma namazının ardından cami avlusunda Yazıcıoğlu'nun 3 gündür bulunamamasından ötürü eylem yapıldı. Alperen Ocakları üyelerinin yanı sıra eyleme BBP'liler de Muhsin Yazıcıoğlu'nun bulunamamasına tepki gösterdi. Tekbir getiren grup, 'Muhsinler Ölmez' şeklinde slogan attı. Helikopter enkazının 30 kilometrelik bir alanda 3 gündür bulunamamasından ötürü tepkisini dile getiren Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Coşkun Arslan, "Bu durum kabul
edilebilir bir şey değildir. İnsandan doğal kutsal bir değer yoktur. Kendini inancına, ideallerine adayan ve bu uğurda zerre kadar taviz vermeyen Muhsin Yazıcıoğlu gibi birisinin böyle bir durumla karşılaşması bizi derinden üzmüştür. Kazada komplo senaryoları vardır, demiyoruz ama her geçen zaman bizleri komplo senaryoları üzerinde ısrarla düşünceye sevk ediyor" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 14:35:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?