19
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Hem güzellikleri hem dansları nefes kesti

Atakum Belediyesi tarafından yapılan Banda Aceh Halı Saha ve Spor Tesisi'nde gösteri yapan Azerbaycan ve Macaristan Halk Dansları ekibi beğeni kazandı. Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 25. Uluslararası Halk Dansları Festivali'ne katılan Azerbaycan ve Macaristan Halk Dansları ekibi Atakum Beldesi'nde gösteri düzenlendi.

Gösteride, dansçı kızlar, hem güzellikleri, hem de kıvrak hareketleriyle nefes kesti. Atakum Belediyesi Banda Aceh Halı Saha ve Spor Tesisi'nde gösteri yapan ekip, izleyenler tarafından tam not aldı. Gösteriyi Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş ve çok sayıda vatandaş izledi.

Halk dansları ekibinin Samsun'da olduğu süre içerisinde her gün Atakum'da gösteri yapacağını belirten Başkan Adem Bektaş, "Macaristan ve Azerbaycan ekibinin gösterisi çok güzeldi. Şehir merkezinde gösteri yapan ekipleri izlemeye gidemeyenler burada izleme şansına sahipler. 30 Temmuz'a kadar her gün değişik iki ekip Banda Aceh Halı Saha ve Spor Tesisi ile Amfi Tiyatro'da gösteri yapacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2005 Cuma 12:21:30
Güncelleme :22 Temmuz 2005 Cuma 15:38:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tekn say IP: 85.100.194.xxx Tarih : 29.07.2005 17:45:26
böyle güzel kızları buralara kadar getirdikleri için organiztörleri kutluyorum maalesef bizim buralarda böyle güzel kızlar kalmamıştı :)))))))