4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

HEM kurslarına tam not

CANİK'TE MESLEKİ KURSLARA TAM NOT

Canik İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kamil Kesmen, Canik Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde devam eden mesleki kursları denetleyerek kursiyerlerle bir araya geldi.

Kurslara olan ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Kesmen, toplumun her geçen gün bilinçlendiğini söyledi. Canik Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle 2009-2010 eğitim ve öğretim yılı yaygın eğitim programı çerçevesinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Sürekli Eğitim Merkezi'nde devam etmekte olan mesleki kursları ziyaret eden Kamil Kesmen, bazı incelemelerde bulunarak kursiyerlerle bir araya geldi.

Hazır giyim, ev mefruşatı, iğne oyası, bilgisayar işletmenliği ve kuaförlük kurslarını denetleyen Kesmen, kursiyerlere kursların işleyişi ile alakalı sorular yönelterek kurslardan memnun olup olmadıklarını sordu. Kursiyerlerin olumlu tepkileri karşısında memnuniyetini dile getiren Kesmen, "Canik Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediğimiz mesleki kurslara İlçe sakinlerinin bu denli ilgi göstermesi, toplumumuzun her geçen gün biraz daha bilinçlendiğini ve kendini geliştirdiğini göstermekte. Hem sosyalleşme açısından hem de el becerilerini geliştirme açısından bu tür kurslar ev hanımları için kaçırılmayacak bir fırsat" dedi.

Mesleki kursların özverili ve ciddi bir şekilde yürütüldüğünü ifade eden Kesmen, "Bu tür denetimleri sık sık yapıyoruz. Amacımız yapılan çalışmaların etkinliğini ve kalitesini artırmak. Bir amaç uğruna mesleki kursları tercih eden vatandaşlarımızı yaptıkları işten keyif almalarını ve onların verimli bir kurs süreci geçirmelerini sağlamak görevimiz. Bu doğrultuda elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bugün yaptığımız ziyaretlerde gerekli izlenimleri edindik ve mutlu bir şekilde buradan ayrılıyorum" diye konuştu.

CANİK'TE MESLEKİ KURSLARA TAM NOT
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 17:01:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?