4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Hemşireden fotoğraf sergisi

HEMŞİREDEN FOTOĞRAF SERGİSİ

Samsun'un Bafra ilçesi Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi'nde acil servis hemşiresi olarak görev yapan Türkan Zengin Karaboğa, 1.kişisel fotoğraf sergisini açtı.

Bafra Belediyesi Yanı'ndaki bir otelde açılan sergide 50 fotoğraf görücüye çıktı. Serginin açılışında bir konuşma yapan Hemşire-Fotoğraf Sanatçısı Türkan Zengin Karaboğa, “ 'İlk Onursal Amatörlüğe Veda' adlı fotoğraf sergimde görme ve hissetme zevkini yaşayan tüm misafirlere teşekkür ederim. Sergimiz 3 gün açık kalacak. 17 yıldır fotoğraf çalışması yapıyorum. Son 4 yıldır ise daha geniş bir çalışma alanı seçtim. Ziyadesi ile makro fotoğraflar (çiçek fotoğrafları) çalışması yapıyorum. Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde hemşire olarak görev yapmaktayım. Boş vakitlerimde hobi olarak fotoğraf sanatıyla uğraşıyorum. Bu sergi içinde yaklaşık 8 aydır bir çalışıma programı uyguladım. Çalışma yaptığım yerler ise Bursa, Sinop/Durağan Boyalıca köyü, Trabzon, Rize, Mekke, Bafra ve 19 Mayıs ilçesi bölgeleri” dedi.

Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı ise fotoğraf sanatı hakkında konuşma yaptıktan sonra, bu tür çalışma için zamanını harcayan, güzel eserler ortaya koyan Türkan Zengin Karaboğa'yı tebrik etti.

Açılış kurdelesini Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni ile Hemşire-Fotoğraf Sanatçısı Türkan Zengin Karaboğa birlikte kestiler. Açılıştan sonra sergi salonu gezildi.

HEMŞİREDEN FOTOĞRAF SERGİSİ
HEMŞİREDEN FOTOĞRAF SERGİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2010 Cuma 19:22:04
Güncelleme :4 Haziran 2010 Cuma 19:52:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?