2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Henüz 12 yaşında ama...

Samsun'da 12 yaşındaki bir kız çocuğu, bir bankada içinde 8 bin 900 TL para bulunan çantayı çalıp kaçarken yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, bir bankanın Samsun Şubesi'nde bugün saat 11.45 sıralarında meydana geldi. Bankaya para yatırmaya giden Orhan G.(25), hesap açmak istediklerini söyleyen ve kendisinden yardım isteyen Ö.Ö.(12) ve yanında bulunan L.Ö.(9) adlı kız çocuklarına yardımcı olmak istedi. L.Ö. Orhan G.'yi oyalarken, Ö.Ö.'de içinde 8 bin 900 TL para bulunan çantayı alıp kaçtı. Çantanın çalındığını fark eden Orhan Ö., küçük kızı sokakta süren kovalama sonucu çaldığı parayla birlikte yakaladı.

Orhan G.olayı polise haber verdi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, Ö.Ö. ile çanta çalındığı sırada Orhan G.'yi oyaladığı iddia edilen L.Ö.'yü gözaltına aldı. Bursa doğumlu olan küçük zanlılardan Ö.Ö.'nün 'yankesicilik' yöntemiyle hırsızlık suçundan 3 ayrı kaydının bulunduğu öğrenildi. Ö.Ö. ve L.Ö., Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Soruşturma sürdürülüyor.
 

İha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 19:42:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?