2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

HEPAR'a yeni ilçe başkanı

HEPAR İLKADIM İLÇE BAŞKANLIĞI'NA YİĞİT ATANDI

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Samsun İlkadım İlçe Başkanlığı'na Mustafa Yiğit, genel merkez tarafından atandı.

İllerde teşkilatlanmalarını sürdüren HEPAR, Bireysel K.alkınma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Yiğit'i İlkadım İlçe Başkanlığı'na görevlendirdi.

İl başkanlığında gerçekleştirilen törende Yiğit'e rozeti partililerin de katılımıyla İl Sekreteri Nergis Aydın tarafından takıldı. İkinci bir milli uyanış hedefiyle yola çıkan HEPAR'da görev almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Mustafa Yiğit, halkın aklı, halkın iradesi ve enerjisi ile halkın fikrinin ve vicdanının uyandırılması için çalışacaklarını kaydetti.

Kendisine verilen görevi layıkıyla yapmaya çalışacağını belirten Yiğit, "Hak ve Eşitlik Partisi tam bağımsızlık ilkelerinin ışığı altında aydınlanan yeni bir siyasal anlayışla milli savunma, milli iktisat, milli eğitim ve diğer alanlardaki milli politikalarını oluşturarak bunları sağlayacak ve halkımızla birlikte mutlaka başarıya ulaşacaktır. Rejimle, Cumhuriyetin temel ilkeleriyle, yargıyla, orduyla, üniversitelerle, çiftçiyle, köylüyle, işçiyle, memurla ve emekliyle kavgalı iktidardan halkımız kurtarılacaktır" dedi.

HEPAR İLKADIM İLÇE BAŞKANLIĞI'NA YİĞİT ATANDI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 10:43:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?