4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Her yaşa 1 madalya

HER YAŞA 1 MADALYA

Samsun'da 7 yaşında karate sporuna başlayan Kazım Orbay İlköğretim Okulu öğrencisi Reyhan Keskin (12), bu zamana kadar il, ülke ve uluslararası boyutta katıldığı turnuvalarda her yaşı için 1 madalya aldı.

Türkiye Karate Federasyonu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri içerisinde 23-25 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen ve 14 ülke çocuklarının katıldığı Dünya Çocukları Karate Turnuvası'nda bayanlar 35 kilogramda tüm rakiplerini yenerek 1. olan Kazım Orbay İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Reyhan Keskin, Okul Müdürü Necmettin Gün ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Hülya Ertürk Koç'u makamında ziyaret etti.

Bu zamana kadar girdiği il, ulusal ve uluslararası düzeyindeki müsabakalarda her yaşı için 1 madalya alan Mızrap ve Hava Keskin çiftinin 3 çocuğundan birisi olan Reyhan Keskin, gelecekte de spor hayatına devam etmeyi düşündüğünü, hem derslerinde hem de sportif alanda başarıyı yakalamak için çok çalışacağını söyledi. Genç sporcuyu kutlayan Milli Eğitim Müdürü Hülya Ertürk Koç, başarılarından ötürü Reyhan Keskin'e altın ve çeşitli hediyeler verdi.

HER YAŞA 1 MADALYA
HER YAŞA 1 MADALYA
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2010 Çarşamba 10:54:05
Güncelleme :12 Mayıs 2010 Çarşamba 21:41:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?