4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Hibe çöp kamyonu basına tanıtıldı

HİBE ÇÖP KAMYONU BASINA TANITILDI

Samsun'un Havza İlçe Belediye Başkanı Murat İkiz, Çevre ve Orman Bakanlığı'nca Havza Belediyesi'ne hibe edilen sıkıştırmalı katı atık toplama aracını basına tanıttı.

Geçtiğimiz günlerde Orman Genel Müdürlüğü Gazi Tesisleri'nde düzenlenen merasimde 132 araç Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizzat dağıtılmış ve bu araçlardan biride Havza Belediyesi'ne hibe edilmişti. Tanıtım toplantısında bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Çevre ve Orman Bakanlığı'nca Havza Belediyesi'ne hibe edilen sıkıştırmalı katı atık toplama aracı ile Havza Belediyesi araç parkına yeni bir hizmet aracı eklendiğini belirtti.

Ekiz, “Başta araç dağıtım törenine bizzat gelerek bizleri onurlandıran Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey'e ve hazırladıkları proje kapsamında Havza Belediyesi'ne bu aracı hibe eden Sayın Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'na teşekkür ederim. Araç parkımıza yeni katılan bu araç ile daha temiz bir Havza ve daha temiz bir Türkiye için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2010 Salı 13:47:02
Güncelleme :31 Ağustos 2010 Salı 18:06:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?