2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Hırsız helallik istedi

Samsun'da bir hırsızlık zanlısının, evine girerek ziynet eşyası çaldığı ev sahibinin yatak odasında bulunan şifoniyerin aynasına ruj ile, "Hakkınızı helal edin, oğlum için yapıyorum. Beni buna mecbur ettiler" yazısı yazarak ev sahibinden helallik istemesi dikkat çekti.


Atakum ilçesinin İstiklal Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Emin Ö.'ye ait evin balkon kapısını zorlayarak içeri giren kimliği belirsiz zanlı, set halinde 'kumtaşı' tabir edilen altın setten oluşan 1 adet altın yüzük, 1 adet altın kolye ucu ve 1 çift altın küpe ile yuvarlak şeklinde kalpli altın, 1 adet altın yüzük, 1 çift altın küpe, 2 adet altın harfli kolye ucu, 4 adet oltu taşından yazılmış kolye ucu, 1 adet cep telefonu, 1 adet altın kaplama bayan kol saati ve 1 adet normal bayan kol saatini çaldı. Hırsızın yatak odasındaki şifoniyerin aynasına ruj ile, "Hakkınızı helal edin, oğlum için yapıyorum. Beni buna mecbur ettiler" yazısı yazarak ev sahibinden helallik istemesi dikkat çekti. Polis söz konusu yazıyı incelemeye aldı. Hırsızın kimlik tespitine ve yakalanmasına çalışılıyor. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 19:09:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
uskudarli IP: 83.83.146.xxx Tarih : 17.06.2009 00:43:36

allah kimseyi maydur duruma  dusurmesin issiz yada altindan kalkamiyacagi bir hastaliga yada cocuklarina bakamiyacak duruma dusurmesin.ben bu hirsizi kesinlikle bu isi istyerek yaptigini inanmiyorum oglum icin yaptigini  yazmis bir anne baba  cocugu icin canini bile verir .bu  hirsizin samimi olduguna inaniyorum .allah sansini acik etsin insallah bu hirsiz yapmaktar kurtasin .bir daha hirsizlik yapmak zorunda kalmasin bizleri hirsizlik yaptiracak kadar dusurenler utansiz.bir birimize yardim etmeyi unutmiyalim