6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Hırsız kameraya takıldı

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde sahibinin cuma namazı kalmak için iş yerinin kapısını kilitleyip camiye gitmesini fırsat bilen bir hırsız, iş yerinin önündeki elektrikli ısıtıcı çalarken saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, 19 Mayıs Mahallesi Tansu Çiller Caddesi üzerinde bulunan Kenan Dülger'e ait beyaz eşya mağazasında meydana geldi.

Cuma namazını kılmak için iş yerinin kapısını kilitleyip camiye giden Kenan Dülger, geri döndüğünde iş yerinin önündeki 250 YTL değerindeki elektrikli ısıtıcının çalındığını fark etti. İş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Kenan Dülger, hırsızın elektrikli ısıtıcıyı çalma anının güvenlik kamerasına kayıt edildiğini tespit edince polise şikayette bulundu.

Daha önce de yine aynı marka elektrikli ısıtıcının çalındığını belirten Kenan Dülger, "Bu yüzden iş yerine güvenlik kamerası taktırdım. Çalan kişi ihtiyacı varsa ve kendisi ısınmak için evinde kullanacaksa helal olsun. Ancak, çalıp satacaksa haram olsun" dedi.

Güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis, hırsızın kimlik tespitine ve yakalamaya çalışıyor. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2008 Çarşamba 10:28:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?